MADELEINES PERSONLIGA BLOGG

Direktlänk till inlägg 19 juni 2011

Allt och inget..

Av Madeleine - 19 juni 2011 21:37

Nu var det åter igen ett tag sedan jag bloggade men denna gång har jag inte haft nån större lust, eller ork. Trots att det har hänt massor med saker, både roliga och tråkiga. Jag tänkte nämna några saker som har hänt..


Skolan är slut och jag har sommarlov, vilket iofs inte känns då jag jobbar heltid varje dag i stort sett hela sommaren. Slutar 19:e aug. Börjar skolan igen den 29:e aug. Jag har iaf fått svar på salstentan som jag hade, och jag klarade den =) Känns skönt! Väntar nu bara på svar angående hemtentan och svaret får vi i början på denna kommande vecka.


Jag har varit i Tännäs för första gången, Daniels syrra med familj hyr en andel i en stuga där och åker dit några ggr per år och denna gång när de var där så åkte vi och hälsade på :) Detta hände förra helgen. De hade med sig ett par kompisar och deras söta unge Hugo som var 2 år :) Vi lekte med ungarna, grillade, spelade yatzy med mera. Var hur trevligt som helst och hur utmattande som helst :P haha. Är man inte van vid vilda barn så ;-)


Jag har fått en rolig nyhet, att en kompis sedan långt tillbaka ska bli mamma =) Det känns hur kul och spännande som helst och är jätteglad för hennes skull!


Men jag har dessutom fått en väldigt tråkig nyhet :( En klasskompis har gått bort i en drunkningsolycka. Det känns hemskt tråkigt och väldigt onödigt. Klassen kommer aldrig mer igen att bli densamma. Jag kände honom inte så bra men det behövdes inte, han berörde ändå. Och det gällde alla.. Har aldrig i hela mitt liv mött en person som han, han kunde konsten att liva upp en hel klass och han visade alltid sin plats. Han var en pajas, men i bra bemärkelse. Jag lider verkligen med hans familj och alla de som stod honom riktigt nära. R.I.P Eric Lillebror Oscarson! :'(

 
 
Hanna

Hanna

1 juli 2011 13:58

sv: Tack tack tack!

http://havskristall.blogg.se

Madeleine

1 juli 2011 19:30

Så lite så :-) /M.

 
cv services

cv services

14 december 2011 15:53

I hope that such bad things will not happened with you.

http://cv-writing-services.org.uk

Madeleine

20 december 2011 15:20

Thank you.. I hope the same.

/M.

 
elinor

elinor

6 januari 2012 21:56

stackare...

http://elinororest.blogg.se

Madeleine

6 januari 2012 23:35

Tack för kommentaren. /M.

 
psykiatrin.blogg.se

psykiatrin.blogg.se

7 augusti 2013 17:53

HEJ du är med i vår blogglista. Hoppas du fortfarande vill det. Om du har något tips på vad du vill att vi ska skriva om så kommentera bara.
Kram P

http://psykiatrin.blogg.se

Madeleine

11 augusti 2013 16:22

Hej, jag bloggar inte för tillfället men är gärna kvar i er blogglista. Japp, jag säger till om jag kommer på nåt ämne=)

Kram /M.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madeleine - 20 maj 2011 22:23

Nu har jag verkligen kommit igång med träningen, efter en lång förkylning och lite lathet of course :P hehe. Men nu känns det superbra och jag är taggad till tusen! Jag har ett mål med träningen och tänker nå det, men inte sluta träna efter det sen ä...

Av Madeleine - 15 maj 2011 15:53


Oftast känner man ju att det är inneväder när det regnar och är söndag, men idag blev det inte så. Jag och Daniel bestämde oss för att ta en promenad och vi trotsade vädret :) Se vår runda nedan:     ...

Av Madeleine - 10 maj 2011 20:01

                      Fotograf: Madeleine Barklund.   Låna bild? Säg isf till. ...

Av Madeleine - 9 maj 2011 11:57

Det låter inte lockande att bo i en resväska men ibland undrar jag ändå om det är nåt för mig.. Jag börjar återigen känna mig rastlös och vill utforska nya ställen. Det känns som att jag alltid tror att gräset är grönare på andra sidan eller så är ja...

Ovido - Quiz & Flashcards